le Jacquesman parmi les autres

"Reality is we don't live in the best of all possible worlds"

Naam:
Locatie: Belgium

zondag, mei 29, 2005

le marriage

Gisteren deelgenomen aan een feest ter ere van het huwelijk van twee jonge mensen, daar waar Pallieter zijn kornuitenstreken praktiseerde en ook daar waar Louis Zimmer met radertjes speelde. Het was een gezellige bedoening daar. De bruid was getooid in een pakje uit twee delen, met een bloemmotief en een sleep. De bruidegom was gehuld in een gehuurd kostuum. Zelf had ik me voor de gelegenheid een half uur voor aanvang naar de kleermaker gezeuld, en me laten kleden als een sportieve young urban.
En ook hier was hij weer present, Michel Sardou met zijn Lac du Connemara, jong en oud ophitsend tot het zwaaien met zijn serviette. Waar komt dit fenomeen toch vandaag, en wat maakt het zo populair bij alle generaties? Want wat heeft deze verlaten streek in Ierland te maken met een Vlaamse huwelijksbelofte? Wie het weet, mag het melden.
De polonaises waren goed, de slows melig en Bryan Adams per definitie afgezaagd. Maar gelukkig was Meat Loaf er niet bij, en hebben we er toch een lap op kunnen geven!

1 Comments:

Blogger le Jacquesman said...

blijkbaar weet niemand iets af van Michel Sardou... Jammer!

10:14 p.m.  

Een reactie posten

<< Home