le Jacquesman parmi les autres

"Reality is we don't live in the best of all possible worlds"

Naam:
Locatie: Belgium

donderdag, mei 04, 2006

Warning

Knoflook, het sympathieke stinkerdje in moeders keuken, is een gevaarlijk goedje. Dit heb ik aan den teren lijven ondervonden. Ik had in een of ander gerecht verse knoflookteenjes gezwierd, en hiervoor had ik uiteraard die teentjes moeten ontdoen van die vervelende velletjes errond, met de handen.
Even later had in een ongecontroleerd moment met deze handen een kort contact gemaakt met mijn scrotum (sjakosj, zak, hoe je dat ding ook wil noemen). Begon dat daar te jeuken, jongens, dat had geen naam. Ik verzeker u, beminde gelovigen, de tranen stonden in mijn ogen. Ik zo gauw als ik kon in een lauw bad gaan zitten, nog veel meer pijn, echte door merg en been snijdende pijn, een pletwals van pijn, een gierend knarsend vermalend verscheurend gevoel aan mijn sjakosj, dat ondertussen een duivelse kleur had aangenomen. Vierendelen, hara kiri, kielhalen, 't verdween allemaal in het niets. Gekerm, geroep, gebleit, gekreun, gejammer, gemekker, niets mocht helpen aan deze pijn. Echt pijnlijk.
Gelukkig was na twee Dafalgans het ietsje beter, en was na twee dagen alles voorbij, maar past er mee op, met verse knoflook, past er dedzju goed mee op!

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Normaal moet je gezellin beroepsmatig en hobby-matig (kookles) je over dergelijke gevaren OP VOORHAND waarschuwen. Hopelijk werd het toch nog een lekker potje...

1:08 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Kunnen hier foto's voorgelegd worden want enkel door middel van keiharde bewijzen kunnen we dit verhaal enige geloofwaardigheid toe dichten...

7:55 p.m.  

Een reactie posten

<< Home