le Jacquesman parmi les autres

"Reality is we don't live in the best of all possible worlds"

Naam:
Locatie: Belgium

donderdag, april 21, 2005

Connards partout!

Vandaag een uitzonderlijk aantal connards tegengekomen, maar omdat de zon schijnt en het voor vele mensen straks weeral Wittekerke is, zal ik de negatieve energie opgewekt door deze connards omzetten in een positieve boodschap voor de mensheid!
Want zeg nu zelf, als een grijze knakker van het Duitse Rijk erin slaagt om op 82 jarige leeftijd de baas te worden van alle katholieken - nota bene het enige Rijk waar Lucifer zelve de scepter heeft gezwaaid - dan liggen de mogelijkheden toch voor het grijpen in dit leven!
De enige andere religieuze grijze knakker die ik ken, is Metuzalem, en die deed er meteen nog een overdreven schepje bovenop, met zijn 969 jaar.
In de sjampoeter-streek zijn ze deze grijsaard niet vergeten. Hij is daar de naam van een fles, het equivalent van 8 gewone flessen. Vergeleken met de Nebukadnessar is dat maar klein bier, want die is het equivalent van wel 20 gewone flessen.
Die Nebukadnessar is dan weer eigenlijk dezelfde als Nabuko Donosor, en als ik me niet vergis is dat ook een hond met een kop in twee stukken. Zijn baasje heet Van Anus. Treurt dus niet, het leven biedt voor elk wat wils:

dir zit nin hittintit ip minnin itti virdimmi, dir zit nin hittintit ip minnin itti virdimmi, dir zit nin hittintit ip minnin itti virdimmi,
hittin, tittin, tittin, tittin, tittin, tittin, tittin, tittin, tittin,